שסטוביץ פסטה עם ברוקולי, אנשובי ופסטו

פסטה עם ברוקולי, אנשובי ופסטו

מנת פסטה ארומטית, בעלת טעמים ים תיכוניים עזים של אנשובי ופסטו.
(ציון 92)

חומרים ל-4-6 מנות:

1 חבילה (500 גרם) טורטיליוני או פנה ברילה

1 תפרחת ברוקולי מפורקת לפרחים או מגש ברוקומיני

4 כפות שמן זית

5 פילטים של אנשובי (לא חובה)

12 שרי חצויות

3 כפות פסטו ברילה

פלפל שחור גרוס

פרמזן מגוררת

 

1.     מביאים לרתיחה סיר גדול עם מי מלח לבישול הפסטה.

2.     חולטים את הברוקולי דקה ומוציאים למי קרח בעזרת כף מחוררת. מייבשים.

3.     במקביל מחממים מחבת גדולה או ווק עם שמן זית ואנשובי (אם משתמשים) ומטגנים יחד עד שפיסות האנשובי נמסות בשמן ומתבלות אותו.

4.     מכניסים את הפסטה למי הבישול ובמקביל ממשיכים בהכנת הרוטב.

5.     מוסיפים ברוקולי למחבת עם השמן המתובל ומערבבים 3 דקות במחבת. מוסיפים שרי, פסטו את הפסטה המבושלת עם רבע כוס ממי הבישול שלה ומערבבים יחד.

6.     מגישים עם פרמזן מגוררת מעל.

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר