שסטוביץ לזניה בתבנית אינגליש קייק

לזניה בתבנית אינגליש קייק

(ציון 94)

מצרכים:

חצי חבילת עלי לזנייה

200 גרם גבינת ריקוטה

100 גרם מוצרלה מגוררת

300 גרם תרד קצוץ דק

חצי כוס בזיליקום קצוץ דק

2 שיני שום כתושות

1 צנצנת רוטב נפוליטנה

כפית מלח

כפית פלפל שחור

1 מיכל שמנת לבישול

קמצוץ אגוז מוסקט

להגשה:

100 גרם פרמזן מגורר

עלי בזיליקום שלמים

 

1.מבשלים את עלי הלזנייה במים רותחים כ-3 דקות, ומניחים על נייר אפייה משומן מעט, אחד ליד השני.

2. בקערה עמוקה מערבבים יחד תרד, בזיליקום, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, שמנת לבישול, ריקוטה ומוצרלה.

3. בתבנית אינגליש קייק מסיליקון, או מרופדת נייר אפייה מניחים 3 כפות רוטב נפוליטנה.

4. מרפדים את התבנית בעלי לזנייה כך שיצאו כלפי חוץ .

5. מניחים ממלית הגבינות והתרד, מניחים 3 כפות רוטב ומניחים שוב 2-3 עלי לזנייה.

6. חוזרים על הפעולה ומסיימים בעלי לזנייה שעליהם יתרת הרוטב. עוטפים בנייר אלומיניום ואופים כ- 25 דקות בחום של 180 מעלות.

7. הופכים על מגש הגשה, מסדרים עלי בזיליקום ומפזרים מעל פרמזן מגורר.

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר