שסטוביץ פסטה ברוטב לימוני עם ארטישוק, עגבניות שרי ופרמזן

פסטה ברוטב לימוני עם ארטישוק, עגבניות שרי ופרמזן

(ציון 93)

1 חבילה ברילה פסטה צ'לנטני (צורת תלתלים) או פסטה ברילה ספירלי ללא גלוטן
1 צנצנת תחתיות ארטישוק בשמן
4 כפות חמאה
3 שיני שום, קלופות
10 עגבניות שרי אדומות
1/3 צרור עלי פטרוזיליה
2 ענפי טימין
מיץ מ-1/2 לימון
50 גרם גבינת פרמזן

1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה. בזמן שהפסטה מתבשלת מכינים את הרוטב.

2. חותכים את השום לפרוסות דקות.

3. בסיר רחב ממיסים את החמאה ומטגנים את השום עד ריכוך.

4. מוסיפים מיץ לימון, עלי טימין ועלי פטרוזיליה ומבשלים עוד 2 דקות.

5. מוסיפים עגבניות שרי ומטגנים עד שהן מתרככות אבל עדיין שומרות על צורתן.

6. אם תחתיות האטישוק גדולות חותכים אותן לרבעים ומוסיפים לסיר לבישול של 5 דקות.

7. מוסיפים את הפסטה, מערבבים על אש נמוכה במשך 5 דקות עד שהפסטה תספוג את הטעמים ומעבירים לקערת הגשה.

8. מגלפים מעל גבינת פרמזן ומגישים.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר