מתכון פסטה קונציליאה בכרובית ואנשובי | מערכת ברילה
10 דקות הכנה, דרגת קושי קלה
מצרכים:
חבילת פסטה קונציליאה (של ברילה)
6 פילה אנשובי טרי
0.5 קילו כרובית
1 שן שום
רוזמרין
מלח
פלפל
אופן הכנה:
- חותכים את הכרובית לחתיכות, לבשל 5 דק' במים רותחים ומעט מלח.
- מוציאים את הכרובית מהסיר ומכניסים למחבת עם מעט שמן ושום פרוס, מטגנים כמה דק' עד להתרככות.
- מוסיפים את פילה האנשובי, ומטגנים הכל יחד לעוד מספר דק' (יש מליחות באנשובי, אז להיזהר לא להוסיף יותר מדי..)
- לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן.
- מערבבים את הירקות והדג עם הפסטה ומקשטים ברוזמרין טרי.