שסטוביץ מתכון פסטה קונציליאה בכרובית ואנשובי | מערכת ברילה

מתכון פסטה קונציליאה בכרובית ואנשובי | מערכת ברילה

10 דקות הכנה, דרגת קושי קלה
(ציון 97)

מצרכים:

 חבילת פסטה קונציליאה (של ברילה)

 6 פילה  אנשובי טרי

 0.5 קילו כרובית

 1 שן שום

 רוזמרין

 מלח

פלפל

 

אופן הכנה:

  • חותכים את הכרובית לחתיכות, לבשל 5 דק' במים רותחים ומעט מלח.
  • מוציאים את הכרובית מהסיר ומכניסים למחבת עם מעט שמן ושום פרוס, מטגנים כמה דק' עד להתרככות.
  • מוסיפים את פילה האנשובי, ומטגנים הכל יחד לעוד מספר דק' (יש מליחות באנשובי, אז להיזהר לא להוסיף יותר מדי..)
  •  לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  • מערבבים את הירקות והדג עם הפסטה ומקשטים ברוזמרין טרי.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר