משולשי שניצל טורטייה אפוי
מצרכים
3 יחידות טורטייה מאסטר שף
300 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
1/2 כוס טבעות זיתים
לציפוי
ביצה טרופה
ההכנה
חוצים כל טורטייה לחצי, מקפלים כל חצי לצורת משולש, ממלאים כל משולש בגבינה ובזיתים. טובלים בביצה טרופה ובפירורי הלחם (בדיוק כמו שעושים שניצל). מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, כשהחלק המקופל מופנה כלפי מטה, מרססים במעט שמן ואופים בתנור שחומם ל- 200 מעלות ל- 15 דקות. מגישים חם בליווי ירקות טריים וגבינות שהילדים אוהבים.