שסטוביץ מאסטר שף פירורי פנקו שום

מאסטר שף פירורי פנקו שום

פירורי הפנקו של מאסטר שף אידיאליים לטיגון ולאפייה.

המבנה המיוחד של פרור הפנקו מאפשר ספיחת שמן מופחתת במהלך תהליך ההכנה, טיגון או אפייה.

 

התוצאה היא טעם ייחודי וקריספיות אשר נשמרים לאורך זמן ומשדרגים את המראה והטעם של המוצר הסופי עם טעם עדין של שום.

 

מקורם של פירורי הפנקו הוא ביפן, שם עשו ועושים בהם שימוש כבר שנים רבות. פירורי הפנקו גדולים ואווריריים יותר מפירורי לחם רגילים, לכן נחשבים לפירורים הטובים ביותר בעולם הבישול- במהלך השנים האחרונות יותר ויותר שפים עברו לפירורי הפנקו בגלל התוצאה הפריכה והטעימה המתקבלת.

הפירורים מתאימים למגוון רחב מאד של שימושים, שניצלים, עוף, פשטידות, פטריות, סושי ועוד.

 

טיפ השף: לשניצל גורמה, מרחו חרדל על חזה העוף וצפו בפירורי פנקו

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר