שסטוביץ פסטה קישואים | השף עומר מילר

פסטה קישואים | השף עומר מילר

(ציון 92)

500 גרם פסטה מלפדינה, ברילה

6 קישואים בלאדי קטנים, פרוסים לחצי לאורכם

חצי כוס חמוציות

חצי כוס שמיר

1 כוס יוגורט

רבע כוס שמן זית

2 בייבי שומר

 

 

טימין

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

 

במחבת כבדה שמים 4 כפות שמן זית ומניחים את הקישואים על הצד החתוך. 

צורבים קלות עד להשחמה, ומפזרים מעט עלעלי טימין. מוציאים מהמחבת.

מוסיפים שמן זית למחבת ומוסיפים שומר פרוס, חמוציות וקישואים.

מוסיפים פסטה מבושלת ומעט ממי הבישול.

 

מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים שמיר ופרמזן .

מגישים על קערית יוגורט.

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר