פסטה קישואים | השף עומר מילר
500 גרם פסטה מלפדינה, ברילה
6 קישואים בלאדי קטנים, פרוסים לחצי לאורכם
חצי כוס חמוציות
חצי כוס שמיר
1 כוס יוגורט
רבע כוס שמן זית
2 בייבי שומר
טימין
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
במחבת כבדה שמים 4 כפות שמן זית ומניחים את הקישואים על הצד החתוך.
צורבים קלות עד להשחמה, ומפזרים מעט עלעלי טימין. מוציאים מהמחבת.
מוסיפים שמן זית למחבת ומוסיפים שומר פרוס, חמוציות וקישואים.
מוסיפים פסטה מבושלת ומעט ממי הבישול.
מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים שמיר ופרמזן .
מגישים על קערית יוגורט.