פסטה עם שום, שמן זית ופטריות | מנה מנצחת
מרכיבים
1 חבילת פסטה ברילה מבושלת לפי הוראות היצרן (למידת עשיה אל-דנטה) שומרים קצת ממי בישול הפסטה
2 קופסאות פטריות שמפיניון ללא הרגל וחתוכות לרבעים
1 בצל בינוני חתוך לחצאי ירח
4 שיני שום חתוכות לפרוסות דקיקות
1/4 כוס שמן זית
רבע כוס פטרוזיליה קצוצה
המתכון באדיבות אינה קראבצקי זוכת תכנית מאסטר שף
אופן ההכנה
יוצקים למחבת רחבה שמן זית ובעודו קר מוסיפים את השום, מטגנים כדקה.
מוסיפים את הבצל ומטגנים כשתי דקות , מוסיפים את הפטריות.
מקפיצים הכל יחד כחמש דקות עד להזהבה קלה. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
מוסיפים את הפסטה, פטרוזיליה ומעט ממי הבישול של הפסטה, מערבבים היטב ומגישים!
להגשה מטפטפים מעט שמן זית / שמן כמהין ומפזרים גבינת פרמזן