שסטוביץ פסטה עם שום, שמן זית ופטריות | מנה מנצחת

פסטה עם שום, שמן זית ופטריות | מנה מנצחת

(ציון 99)

מרכיבים

1 חבילת פסטה ברילה מבושלת לפי הוראות היצרן (למידת עשיה אל-דנטה) שומרים קצת ממי בישול הפסטה

2 קופסאות פטריות שמפיניון ללא הרגל וחתוכות לרבעים

1 בצל בינוני חתוך לחצאי ירח

4 שיני שום חתוכות לפרוסות דקיקות

1/4 כוס שמן זית

רבע כוס פטרוזיליה קצוצה

המתכון באדיבות אינה קראבצקי זוכת תכנית מאסטר שף 

 

אופן ההכנה

יוצקים למחבת רחבה שמן זית ובעודו קר מוסיפים את השום, מטגנים כדקה.

מוסיפים את הבצל ומטגנים כשתי דקות , מוסיפים את הפטריות.

מקפיצים הכל יחד כחמש דקות עד להזהבה קלה. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.

מוסיפים את הפסטה, פטרוזיליה ומעט ממי הבישול של הפסטה, מערבבים היטב ומגישים!

 

להגשה מטפטפים מעט שמן זית / שמן כמהין ומפזרים גבינת פרמזן 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר