שסטוביץ פסטה ברוטב אלי אולי | מתכון קליל ומשובח

פסטה ברוטב אלי אולי | מתכון קליל ומשובח

(ציון 91)

500 גרם ספגטי ברילה מחיטה מלאה
רבע כוס שמן זית
6 שיני שום פרוסות
1 צרור פטרוזילה קצוצה
אופציה: פרמזן מגורר, פלפל צ'ילי חריף

טעימה מאיטליה – רוטב אלי אוליו הוא אחד הרטבים הפשוטים והמנצחים של המטבח האיטלקי. הוא מגיע מנאפולי וכולל מספר מצומצם של מרכיבים: שמן זית מאיכות טובה, שום (והרבה) ופטרוזיליה. על הבסיס הזה אפשר לגוון ולהוסיף פלפל חריף, אנשובי, פרמזן ועוד תבלינים. וגם כאן – הפשטות והאיכות יוצאים מנה מנצחת בה השלם מתעלה על סך מרכיביו.

הוראות הכנה:

1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן. בנתיים מכינים את הרוטב:
במחבת רחבה מחממים את השמן על אש נמוכה. מוסיפים את השום והצ'ילי ומטגנים על חום נמוך, נזהרים שהשום לא ישרף.
2. מוסיפים פטרוזיליה קצוצה וצערבבים.
3. מסננים את הפסטה ומוסיפים למחבת. מערבבים את הפסטה עם הרוטב, מוסיפים מלח ופלפל ומורידים מהאש. מגישים עם גבינת פרמז'ן מגוררת.

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר