שסטוביץ סלט פנצנלה

סלט פנצנלה

בסלט הזה הפסטו משחק בתפקיד כפול – בתיבול קרעי הלחם לפני שהם נאפים בתנור וגם בתיבול רוטב הוויניגרט שיוצקים על הסלט.
(ציון 92)

חומרים ל-4 מנות:

חצי קילו מיקס עגבניות חתוכות גס

1 בצל סגול פרוס

רבע-חצי פלפל חריף קצוץ (לא חובה)

חופן עלי פטרוזיליה נענע ובזיליקום

מלח

ג׳בטה מאתמול

2 כפות שמן זית

2 כפות פסטו ברילה

לרוטב:

6 כפות שמן זית

2 כפות מיץ לימון או כף חומץ

2 שיני שום

1 כף פסטו ברילה

1.     מחממים תנור ל-180 מעלות.

2.     קורעים את הג׳בטה לפיסות, מערבבים אותן בשמן זית ופסטו וקולים בתנור החם עד להשחמה.

3.     מערבבים את העגבניות עם בצל ומלח בקערה

4.     מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים על הסלט עם פיסות הג׳בטה ומגישים מיד

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר