שסטוביץ בראבו רוברטו! | שף רוברטו באסי מבקר בישראל

בראבו רוברטו! | שף רוברטו באסי מבקר בישראל

21-05-2017

 

כששף רוברטו באסי  מדבר על פסטה העיניים שלו נוצצות. מידי יום הוא מסביר לאנשים בכל רחבי העולם את היחס המדוייק בין מים ומלח ואיך מבשלים פסטה מושלמת בלי לפשל.

באסי, השף הראשי של ברילה, הגיע לארץ במסגרת השקת סדרת "אקדמיה ברילה". אירחנו אותו לסדנת בישול עם בלוגרים, חובבי אוכל מושבעים.

 

רוצים רשמים מהסדנה ומסדרת הפסטה החדשה ?

 

 

כללי הזהב על פי באסי:

1. כשהמים רותחים מוסיפים מלח ואז את הפסטה.

2. על כל ליטר של מים מוסיפים 7 גרם מלח ו-100 גרם פסטה יבשה.

3. כדי לקבל פסטה במידת עשיה מושלמת מומלץ להוציא את הפסטה מהמים 2 דקות לפני הזמן שכתוב על האריזה ולהשלים את הבישול עם הרוטב.

 

במהלך הסדנה באסי צלה עגבניות שרי שנקנו בבוקר בשוק, הקפיץ אספרגוס ירוק ולימד איך מכינים שלוש מנות נהדרות עם הפסטה של ברילה. 

קבלו את המנות המרהיבות!

בלוגרים באסי

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר