שסטוביץ תרד מוקפץ עם שבבי בצל, מיקסלט וגורגונזולה | קלי קלות וטעים בטירוף

תרד מוקפץ עם שבבי בצל, מיקסלט וגורגונזולה | קלי קלות וטעים בטירוף

מנה ראשונה קלילה ומושלמת: תרד חמים, תערובת גרעינים, שבבי בצל מטוגן, חמוציות מתקתקות וגבינה חריפה
(ציון 95)

הרכיבים

1 שקית עלי תרד שטופים

כף שמן זית איכותי

1 כף שבבי בצל "מאסטר שף"

1/2 שקית תערובת "מיקסלט" עם חמוציות, "מאסטר שף"

150 גרם גבינת גורגונזולה

 

הוראות הכנה

במחבת רחבה מחממים כף שמן זית. מוסיפים את עלי התרד, ומקפיצים כ-5 דקות, עד שהעלים מתרככים וצבעם ירוק עז.

מסירים מהאש, מניחים על צלחת שטוחה גדולה ומפזרים תערובת "מיקסלט" עם חמוציות, שבבי בצל, מפוררים את הגורגונזולה ומגישים מייד.

 

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר