שסטוביץ תבשיל עוף וזיתים בסגנון מרוקאי

תבשיל עוף וזיתים בסגנון מרוקאי

(ציון 94)

מרכיבים ל-4 מנות:

4 כרעי עוף, נקיות ויבשות

2-3 כפות שמן זית

1/2 כפית מלח

1 בצל גדול, חתוך לטבעות דקות

2-3 שיני שום כתושות

1/2 כפית פפריקה

1/2 כפית כמון

1/2 כפית כורכום

1/4 כפית קינמון

1/4 כפית פלפל שחור

1/4 כוס מים

1 פחית זיתים גורדל ללא גלעין של מאסטר שף, מסוננת

1 כפית גדושה לימון כבוש

1 כף מיץ לימון

1/4 צרור פטרוזיליה קצוצה

להגשה

קוסקוס מבושל של מאסטר שף

 

 

1.      מחממים 2 כפות שמן בסיר או מחבת רחבה ושמים את כרעי העוף עם העור כלפי מטה.

2.      מטגנים בצד של העור כ-4-5 דקות, עד להשחמה יפה, הופכים לצד שני ומזהיבים גם במשך 3-4 דקות.

3.      מעבירים את העוף לצלחת ושומרים בצד.

4.      מוסיפים עוד כף שמן למחבת ומטגנים את טבעות הבצל במשך כ-6-7 דקות, עד שהבצל רך ושקוף.

5.      מוסיפים את השום וכל התבלינים, מערבבים וממשיכים לטגן עוד כדקה אחת.

6.      מוסיפים את המים, מערבבים היטב ומחזירים את העוף למחבת.

7.      מכסים את המחבת, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-15 דקות, עד שהעוף רך ומוכן.

8.      מוסיפים את הזיתים, הלימון הכבוש ומיץ הלימון, מערבבים ומכבים את האש. במידת הצורך מתקנים את התיבול.

9.      מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים על קוסקוס.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר