תבשיל ספרדי
מצרכים
3 כפות שמן זית
2 בצלים חתוכים לרצועות
חצי קילו חזה עוף חתוך לקוביות בינוניות
כפית פפריקה חריפה
כפית כמון
כפית פלפל שחור
כפית מלח
2 פלפלים בצבעים שונים חתוכים לקוביות בינוניות
2 זוקיני או קישואים פרוסים לעיגולים ברוחב 3 ס"מ
1 גזר פרוס לעיגולים ברוחב 3 ס"מ
2 קלחי תירס חתוכים לפרוסות ברוחב 3-4 ס"מ
חצי כוס קרם קוקוס מאסטר שף
חצי כוס מים
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק מאסטר שף
רבע כוס סרירצ'ה מאסטר שף
* להגשה רבע כוס כוסברה קצוצה
ההכנה
יוצקים לסיר את השמן ומוסיפים את הבצל, מטגנים כ- 4 דקות. מוסיפים את החזה עוף, הפפריקה,הכמון ואת המלח והפלפל שחור.
בוחשים כ- 3 דקות ומוסיפים את שאר הירקות מערבבים היטב ומוסיפים קרם קוקוס ואת המים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים את הרוטב צ'ילי והסרירצ'ה, מבשלים ללא כיסוי עד שהנוזלים מצטמצמים, במשך כ – 25 דקות.
לפני הגשה מפזרים מעל כוסברה טרייה קצוצה.