שסטוביץ שקשוקה עם רוטב נפוליטנה

שקשוקה עם רוטב נפוליטנה

אוהבים את השקשוקה שלכם חריפה יותר? השתמשו ברוטב ארבייטה. אוהבים את השקשוקה שלכם סופר-חריפה? הוסיפו למתכון פלפל חריף קצוץ.
(ציון 92)

מצרכים
2 כפות שמן זית
1 בצל גדול קצוץ
1 פלפל אדום קצוץ לקוביות גדולות
2 שיני שום פרוסות
1 צנצנת רוטב פסטה נפוליטנה (או ארבייאטה לשקשוקה פיקנטית יותר)
מלח
4 ביצים טריות

  1. מחממים שמן זית במחבת קטנה בקוטר 25 ס"מ על אש בינונית.

  2. מטגנים את הבצל במשך כ-5 דקות, עד שהופך לשקוף. מוסיפים את הפלפל ומטגנים ביחד עוד 2-3 דקות. מוסיפים את השום ומטגנים ביחד עוד 2-3 דקות.

  3. יוצקים למחבת את רוטב הפסטה, מביאים לרתיחה עדינה ומערבבים מידי פעם.

  4. לאחר כ-5 דקות כשרואים שהרוטב החל לאבד נוזלים, יוצרים גומות קטנות ושוברים לתוכן את הביצים.

  5. מי שאוהב ביצים רכות יחכה עד שהחלבון ייקרש והחלמון יהיה נוזלי, מי שלא, יחכה עוד קצת עד שגם החלמון ייקרש מעט

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר