שעועית צהובה בפירורים אפויים בסגנון גריסיני
מצרכים
400 גרם שעועית צהובה (אפשר להשתמש בקפואה)
1 בצל בינוני חתוך דק
1 שן שום קצוצה
4 כפות פירורים אפויים בסגנון גריסיני של מאסטר שף
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
4 -5 כפות שמן זית
מתכון של המאסטר שפית – אינה קרבינצקי
אופן ההכנה
1. מבשלים את השעועית בהרבה מים מומלחים במשך כ-2 דקות , מסננים ומייבשים היטב.
2. במחבת רחבה מחממים את שמן הזית, מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה, מוסיפים את השום, פירורי הגריסיני, מלח ופלפל , מקפיצים ביחד כדקה.
3. מוסיפים את השעועית והפטרוזיליה, מקפיצים הכל יחד עוד שתי דקות ומגישים.
מתאים כתוספת חמה , אך טעים מאוד גם קר כמנה ראשונה.