שניצלונים משודרגים עם צ'יפס מתובל
לשניצלים מתובלים במיונז שום
6 רצועות חזה עוף
4 כפות מיונז בטעם שום מאסטר שף
חצי כפית מלח
כוס פירורי לחם מאסטר שף
תרסיס שמן
לשניצלים מתובלים בחרדל ופנקו
6 רצועות חזה עוף
1 ביצה טרופה
חצי כפית מלח
1 כף חרדל
כוס פירורי פנקו מאסטר שף
תרסיס שמן
לשניצלים מתובלים בצ'ילי וצ'יפס
6 רצועות חזה עוף
1 ביצה טרופה
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק מאסטר שף
2 כוסות חטיף צ'יפס מרוסק דק
תרסיס שמן
לצ'יפס
2 תפוחי אדמה חתוכים לשמיניות
2 כפות חרדל דיז'ון צרפתי מאסטר שף
חצי כפית מלח
3 כפות צ'ילי מתוק מאסטר שף
כפית כמון
להגשה
מיונז מתובל מאסטר שף, רוטב סרירצ'ה מאסטר שף, צ'ילי מתוק מאסטר שף
שניצלים מתובלים במיונז שום: מערבבים מיונז עם מלח. טובלים בו את רצועות העוף ואז טובלים בפירורי הלחם. מסדרים בשורה על תבנית אפייה מרופדת נייר אפייה.
שניצלים מתובלים בחרדל ופנקו: מערבבים ביצה, חרדל ומלח. טובלים את רצועות העוף בביצה ואז טובלים אותן בפירורי הפנקו. מסדרים בשורה שנייה בתבנית.
שניצלים מתובלים בצ'ילי וצ'יפס: מערבבים יחד צ'ילי מתוק וביצה טרופה. טובלים את רצועות העוף בביצה, טובלים בחטיף הצ'יפס ומסדרים בשורה שלישית.
צ'יפס: מערבבים את כל המרכיבים עם תפוחי האדמה ומניחים בשורה התחתונה. מרססים על הכל תרסיס שמן בנדיבות ואופים כ- 25 דקות בחום של 200 מעלות.