שלושה סלטים שכולם אוהבים
סלט טונה
1 קופסה שימורי טונה
½ בצל סגול קצוץ דק-דק
1 מקל סלרי אמריקאי קצוץ דק-דק
1 מלפפון חמוץ קטן קצוץ
2 כפות מיוקטש מאסטר שף
מפוררים את הטונה בקערה. מוסיפים בצל, סלרי, מלפפון חמוץ ומיוקטש ומערבבים היטב.
טועמים, בדרך כלל לא צריך מלח, לשיקולכם.
סלט ביצים
6 ביצים מבושלות
1 בצל קצוץ מטוגן במעט שמן
2 כפות מיונז כמהין מאסטר שף
1 כף עירית קצוצה
בצל מטוגן מאסטר שף
1. מבשלים את הביצים 8 דקות בדיוק כדי שהחלמון יישאר בגוון צהבהב וחיוני.
2. מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה.
3. מעבירים את הביצים למים קרים ומקלפים.
4. מועכים את הביצים ומערבבים בקערה עם בצל, מיונז כמהין ועירית. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הצורך. מגישים עם בצל מטוגן ופריך.
קולסלאו
1/2 כרוב חתוך דק
1 כפית מלח
2 גזר מגורר
4 כפות מיונז הולנדי מאסטר שף
1. ממליחים את הכרוב וממתינים 10 דקות – הכרוב יפריש נוזלים ויתחיל ״להתבשל״.
2. סוחטים את הכרוב עם הידיים כדי לעזור לו להתרכך.
3. מערבבים את הכרוב המומלח והסחוט עם גזר ומיונז. שומרים בקירור עד להגשה.