שניצל בנייר אפיה
מרכיבים
500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות בעובי של 1 ס"מ (לא חזה עוף לשניצל אלא נתח חזה שלם)
1 כף חרדל
2 כפות רוטב סויה
פירורי לחם "מאסטר שף"
נייר אפיה מתכלה "קוקי"
שמן צמחי או תרסיס שמן
שלבי ההכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מערבבים את החרדל עם הרוטב סויה וטובלים פנימה את חזה העוף לכיסוי כל הנתחים.
פורשים נייר אפיה "קוקי" על תבנית אפיה. מוציאים את נתחי העוף מהקערה וטובלים אותם אחד אחד בפירורי הלחם "מאסטר שף" לאפיה. לאחר ציפוי הנתח בפירורים, מניחים את הנתחים על התבנית אחד אחד עם מרחקים קלים אחד מהשני.
מרססים מעט שמן מעל לנתחים או מברישים שמן צמחי עם מברשת.
מכניסים לתנור למשך 18 דקות.
מוציאים ומגישים עם חרדל וקטשופ.