שסטוביץ שבלולי קבב בטורטייה

שבלולי קבב בטורטייה

מאפה מושלם לאירוח, שמכינים בקלות משני מרכיבים מרכזיים – טורטיות וקבב!
(ציון 95)

חומרים לתבנית עגולה בקוטר 20-22 ס״מ:

חב טורטיה מאסטר שף (גדולות)

חצי קילו קבב

לרוטב:

1 כוס פסאטה מאסטר שף

2 כפות שמן זית

2 שיני שום כתושות

מלח ופלפל שחור גרוס

להגשה:

½ כוס טחינה מוכנה

פטרוזיליה קצוצה

פלפל חריף

1.      מחממים תנור ל-190 מעלות.

2.      מניחים קבב (אחד ארוך או קבב וחצי או שניים) לאורך טורטיה, מגלגלים סביבם, מדביקים בביצה או בקמח מעורבב במים ומהדקים לגליל.

3.      חותכים לפרוסות בעובי אחיד 2-3 ס״מ, מניחים אותן בעמידה בצפיפות בתבנית עגולה בקוטר 20-22 ס״מ.

4.      אופים במשך 5 דקות. בינתיים מערבבים את חומרי רוטב העגבניות בכלי שנוח לצקת ממנו.

מוציאים מהתנור לרגע, משקים את השבלולים ברוטב עגבניות, מחזירים לתנור ואופים עוד 20 דקות עד להשחמה. מוציאים ומגישים עם טחינה, פטרוזיליה וחריף

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר