רצועות בקר מוקפצות עם אטריות אורז
מצרכים
1/2 חבילת אטריות אורז של מאסטר שף
4 כפות שמן קנולה
2 שיני שום קצוצות
1 כוס בצל ירוק קצוץ (כ 3 בצלים ירוקים קצוצים)
300 גרם רצועות בקר דקות ( אפשר שניצל עגל /סינטה)
חצי כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס
חצי כפית זנגביל
4 כפות טריאקי של מאסטר שף
3 כפות רוטב סויה של מאסטר שף
3 כפות סרירצ'ה של מאסטר שף
רבע כוס מים
200 גרם שעועית ירוקה עדינה חלוטה
2 כפות שומשום קלוי
רבע כוס בוטנים קלויים קצוצים
אופן ההכנה
חולטים במים רותחים את אטריות האורז ומסננים
בווק או מחבת מניחים שמן קנולה, בצל ירוק ושום, מערבבים ומוסיפים את רצועות הבקר, המלח, הפלפל, הזנגביל , מערבבים ומוסיפים את רוטב הטריאקי, הסויה והסרירצ'ה, מוסיפים רבע כוס מים ואת השעועית הירוקה.
מביאים לרתיחה ומוסיפים את האטריות
מערבבים הכל ומגישים עם שומשום קלוי מעל ובוטנים.