קרפצ'יו דג עם אטריות אורז קראנצ'יות | מתכון מנצח
מצרכים
300 גרם פילה דג ים ללא עצמות (מוסר ים \ אינטיאס)
רבע חבילת אטריות אורז של מאסטר שף (אפשר גם יותר למי שאוהב נשנושי קראנץ')
חצי כפית מלח גס
לרוטב
2 כפות שמן זית
1 כפית רוטב צ'ילי חריף מאסטר שף
מיץ מחצי לימון
רבע כוס עלי כוסברה קצוצים
1 פלפל צ'ילי אדום\ ירוק פרוס לטבעות דקות
חצי עגבניה גדולה
שמן קנולה לטיגון עמוק של אטריות האורז
הוראות הכנה
על צלחת רחבה פורסים פרוסות דקות של הדג, מזלפים מעל את רוטב הצ'ילי ושמן הזית. מפזרים מעט מלח גס, עלי כוסברה, פרוסות פלפל וסוחטים את המיץ של העגבנייה מעל הכל .
לפני ההגשה, מטגנים בסיר עמוק רבע חבילת אטריות אורז עד שהן תופחות ונעשות קריספיות ומגישים מעל המנה.