קרוק גבינות ים תיכוני
חומרים ל-4 מנות:
8 פרוסות לחם ללא הקשה
4 פרוסות גבינה צהובה
1ממרח פסטו איטלקי בזיליקום וגבינת גרנה פדנו מאסטר שף
1 ממרח עגבניות מיובשות איטלקיות מאסטר שף
8 כפות עגבניות מרוסקות מאסטר שף
12 זיתים חצויים
1/2 בצל פרוס לפרוסות דקות
1/2 כוס עליי בזיליקום
לרוטב בשמל:
25 גרם חמאה
25 גרם קמח
1/4 ליטר חלב
מלח לפי הטעם
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
4 כפות פתיתי גבינה צהובה
- מורחים 4 פרוסות לחם בממרחים.
- מניחים מעל גבינה צהובה, זיתים, בצל ובזיליקום ומכסים עם הפרוסה המרוחה בממרח עגבניות מיובשות איטלקיות
- לרוטב: ממיסים בסיר קטן את החמאה, מוסיפים את הקמח ומערבבים לבצק חם, מוסיפים תוך כדי עירבוב מתמיד את החלב, מתבלים היטב ומסירים מהאש מיד עם הרתיחה.
- יוצקים רוטב חם על כל כריך, מפזרים גבינה צהובה ומקרימים בתנור בחום גבוה (200 מעלות) כ-7 דקות או עד שהגבינה מזהיבה.
לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן