שסטוביץ קרוק גבינות ים תיכוני

קרוק גבינות ים תיכוני

(ציון 95)

חומרים ל-4 מנות:

8 פרוסות לחם ללא הקשה

4 פרוסות גבינה צהובה

1ממרח פסטו איטלקי בזיליקום וגבינת גרנה פדנו מאסטר שף

1 ממרח עגבניות מיובשות איטלקיות מאסטר שף

8 כפות עגבניות מרוסקות מאסטר שף

12 זיתים חצויים

1/2 בצל פרוס לפרוסות דקות

1/2 כוס עליי בזיליקום

 

לרוטב בשמל:

25 גרם חמאה

25 גרם קמח

1/4 ליטר חלב

מלח לפי הטעם

פלפל שחור גרוס לפי הטעם

4 כפות פתיתי גבינה צהובה

 

 

  1. מורחים 4 פרוסות לחם בממרחים.
  2. מניחים מעל גבינה צהובה, זיתים, בצל ובזיליקום ומכסים עם הפרוסה המרוחה בממרח עגבניות מיובשות איטלקיות
  3. לרוטב: ממיסים בסיר קטן את החמאה, מוסיפים את הקמח ומערבבים לבצק חם, מוסיפים תוך כדי עירבוב מתמיד את החלב, מתבלים היטב ומסירים מהאש מיד עם הרתיחה.
  4. יוצקים רוטב חם על כל כריך, מפזרים גבינה צהובה ומקרימים בתנור בחום גבוה (200 מעלות) כ-7 דקות או עד שהגבינה מזהיבה.

 

לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר