קראנץ' כרובית עם מיונז הולנדי
כרובית אפויה בציפוי קראנצ'י של חגיגת טעמים מהעולם: מיונז הולנדי אמיתי, חרדל דיז'ון צרפתי ורוטב סויה מסורתי.
אביזרים
קערה גדולה ועמוקה
תבנית אפייה
מצרכים
1 כרובית שלמה מנוקה מעלים לאחר בישול של 10 דקות במים רותחים עם כף מלח
4 כפות גדושות מיונז הולנדי מאסטר שף
1 כף גדושה חרדל דיז'ון צרפתי מאסטר שף
3 כפות רוטב סויה מסורתי מאסטר שף
1 כפית פלפל
1 כפית מלח
2 כוסות פירורי לחם פנקו מאסטר שף
רבע כוס עירית קצוצה
100 גרם פרמז'ן מגורר דק
להגשה
רוטב צ'ילי מתוק מאסטר שף
אופן ההכנה:
- מערבבים בקערה את המיונז, החרדל, הסויה, המלח והפלפל.
- עוטפים את הכרובית היטב במרינדה.
- בקערה עמוקה מערבבים פירורי לחם, עירית קצוצה ופרמז'ן מגורר דק, עוטפים את הכרובית בציפוי ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים בחום של 200 מעלות כ- 40 דקות ומגישים.