שסטוביץ קציצות קיפודים ברוטב עגבניות ונענע

קציצות קיפודים ברוטב עגבניות ונענע

(ציון 92)

6 מנות, בשרי, שעה הכנה- קל

לקציצות

חצי קילו בשק בקר טחון
1 בצל קצוץ
1 כוס אורז בסמטי
2 כפות שמן זית
כפית מלח
כף בהרט
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
כף פפריקה
 

לרוטב

1 קופסת שימורי עגבניות חתוכות לקוביות של מאסטר שף
חצי כף עלי נענע מיובשים
1 בצל חתוך לרצועות
כפית מלח
4 כפות שמן זית
1 כפית כורכום
חצי כפית קינמון
1 גבעול סלרי כולל העלים קצוץ
5 כוסות מים
2 כפות סילאן
 

אופן ההכנה

  1. מערבבים בקערה את מרכיבי הקציצות- מקפידים ללוש היטב.
  2. בסיר סוטאז מניחים שמן זית ורצועות בצל, מטגנים כ- 4 דקות ומוסיפים תבלינים יבשים וקופסת עגבניות, מערבבים ומוסיפים את הסלרי, הסילאן המים, מביאין לרתיחה, מנמיכים את האש, יוצרים קציצות ומניחים בזהירות בסיר.
  3. מפזרים מעל עלי נענע  מיובשים וקצוצים ומבשלים בכיסוי חלקי כ- 25 דקות.
  4. אם יש צורך מוסיפים כוס מים לרוטב על מנת שלא יצטמצם לגמרי.

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר