קעריות שוקולד עם הפתעות | קינוח לארוחה או ליד תה פייב אוקלוק, הכל הולך
מצרכים
מתאים ליצירת 4-6 קעריות (תלוי בגודל שתבחרו)
600 גרם מטבעות שוקולד מריר 60% מאסטר שף
2 כפות שמן
1 חבילה של שמנת מתוקה
1 כף אבקת סוכר
15 בלונים קטנים
1 חבילת תותים
150 גרם פקאן מסוכר
חבילת פירות יער קפואים
הוראות הכנה
ממיסים את השוקולד באן מארי (קערה שמונחת על סיר עם מים רותחים), עד שהשוקולד נמס .
מנפחים בלונים לכדי 1/3 מגודלם המקסימלי וקושרים אותם, (דמיינו שהתחתית שלהם תהיה כמו קערה קטנה).
טובלים כל חצי בלון בשוקולד ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. ממתינים 10- 15 דקות עד להתקשות וטובלים פעם נוספת. מעבירים לקירור למשך כ – 20 דקות, עד להתקשות השוקולד.
מוציאים את התבנית עם הבלונים מקירור, ובזהירות מחוררים כל בלון ומסירים מהשוקולד, כך שמתקבלות קערות שוקולד מפנקות.
מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר עד לקבלת קצפת יציבה, חותכים את הפירות לקוביות.
ממלאים כל קערית שוקולד בקצפת ומקשטים בפירות