שסטוביץ קערות קאפקייקס שוקולד עם קרם וניל ודובדבנים

קערות קאפקייקס שוקולד עם קרם וניל ודובדבנים

(ציון 95)

מרכיבים ל-12 קאפקייקס

בצק

170 גרם חמאה רכה

200 גרם (1 כוס) סוכר

1 ביצה

1 כפית תמצית וניל

175 גרם (1/4 1 כוסות) קמח תופח מאסטר שף

70 גרם (1/2 כוס) קקאו

2 כפיות קורנפלור

קרם

375 מ"ל (1/2 1 מיכלים) שמנת מתוקה

1 קופסה פודינג וניל מאסטר שף

4 כפות אבקת סוכר, או לפי הטעם

קישוט:

12 דובדבני אמרנה

 

 

1.      מחממים את התנור ל-175 מעלות. משמנים קלות תבנית שקעים.

2.      מכינים את הבצק: מקציפים את החמאה והסוכר במשך 5 דקות עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מוסיפים את הביצה והווניל וממשיכים להקציף, עד שמתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הקמח, הקקאו והקורנפלור ומערבבים עד שמתקבל בצק עבה.

3.      מניחים כ-2 כפות של הבצק בכל שקע ובעזרת האצבעות משטחים אותו למעין קערות.

4.      אופים בין 10 ל-12 דקות, או עד שהקערות נאפות ומתייצבות.

5.      מצננים בתוך התבנית ולאחר מכן מקררים לגמרי על הרשת. אם השקע בתוך הקערות לא מספיק בולט, מדגישים אותו בעזרת לחיצת תחתית כוס קטנה.

6.      מכינים את הקרם: שמים בקערת מיקסר עם וו בלון את השמנת, האינסטנט פודינג ואבקת הסוכר ומקציפים במהירות בינונית עד שמתקבל קרם יציב. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר משונן.

7.      מזלפים תלוליות קרם גבוהות בתוך שקעי הקאפקייקס, מקשטים בדובדבני האמרנה ומגישים.

 

 

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר