קנלוני מטוגן
חומרים ל-4-6 מנות:
10-12 גלילי קנלוני
למלית:
250 גרם ריקוטה (או טוב טעם)
150 גרם גבינה צהובה מגוררת
1 ביצה
מלח ופלפל
לציפוי:
1 כוס קמח מאסטר שף
2 ביצים טרופות
1 כוס פירורי לחם מאסטר שף
1. מערבבים את הגבינות עם ביצה, מלח ופלפל.
2. מבשלים את גלילי הקנלוני במי מלח רותחים 4 דקות. מוציאים בכף מחוררת ומצננים.
3. לגלילים קטנים יותר- מומלץ לחצות את הגלילים לשניים. (לא חובה)
4. ממלאים בתערובת הגבינות ומקררים.
5. מכינים 3 קעריות עם קמח, ביצים ופירורי לחם. טובלים בקמח, בביצה ומצפים בפירורי לחם. עד שלב זה אפשר להכין מראש.
ממש לפני ההגשה: מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים 2-3 דקות עד להזהבה