שסטוביץ קנלוני בטטה ברוטב פסטו שמנת

קנלוני בטטה ברוטב פסטו שמנת

(ציון 95)

מצרכים:

1 חבילה של קנלוני- לתבנית בינונית יספיקו כ- 18 -17 גלילים

1 צנצנת רוטב בזיליקום ברילה

500 גרם גבינה למילוי ללא טעם ( כגון כנען / טוב טעם)

100 גרם גבינת ריקוטה

1 ביצה

2 בטטות קלופות מבושלות ומרוסקות

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור

קורט אגוז מוסקט

2 כפות עלי טימין טרי

חצי כוס עגבניות שרי פרוסות

5 כפות ממרח פסטו

חצי כוס צנוברים

150 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

ההכנה:

מערבבים בקערה את הריקוטה, הגבינה למילוי, הביצה, הטימין, המלח והפלפל.

ממלאים את גלילי הקנלוני

מניחים את רוטב הבזיליקום בתבנית אפייה ומעליו את גלילי הקנלוני.

בעקרה נפרדת מערבבים מיכל שמנת לבישול עם ממרח פסטו ומפזרים מעל גלילי הקנלוני, מניחים חצאי עגבניות שרי, מוצרלה מגוררת וצנוברים.

אופים בתנור שחומם מראש בכיסוי נייר אלומיניום כ- 20 דקות , מסירים את הכיסוי ואופים כ- 10 דקות נוספות עד להשחמה.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר