שסטוביץ קינוח טפיוקה עם קרם קוקוס

קינוח טפיוקה עם קרם קוקוס

(ציון 92)

מצרכים

1 כוס קרם קוקוס מאסטר שף

1/2 כוס פניני טפיוקה

2 כוסות משקה שקדים

1 כפית תמצית וניל

1/4 כוס דבש או סירופ אגבה

1 כפית קורנפלור מעורבבת בכף מים

1/8 כפית מלח

הכנה

1. בקערה גדולה, משרים את הטפיוקה בכוס משקה שקדים למשך לילה (או לפחות ל-4 שעות).

2. מוסיפים את הכוס השנייה של משקה השקדים לטפיוקה, ומחממים את התערובת בסיר על אש בינונית. מביאים לרתיחה, ואז מוסיפים קרם קוקוס מאסטר שף, תמצית וניל ודבש או סירופ אגבה. מבשלים ל-10-12 דקות תוך ערבוב מתמיד.

3. מוסיפים לתערובת קורנפלור מעורבב בכף מים ומלח. מבשלים תוך כדי עירבוב ל-5 דקות נוספות.

4. מעבירים לכלי זכוכית ומקררים לפחות לשעה לפני הגשה. ניתן לאכול גם מעט חמים.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר