שסטוביץ צ'ימיצ'אנגה צמחונית

צ'ימיצ'אנגה צמחונית

ממלאים את הטורטיות הגדולות בכל טוב: תירס פריך, תבשיל אורז ושעועית וגבינות. סוגרים טוב – טוב ומטגנים עד שמתקבל רול שחום ופריך.
(ציון 94)

חומרים ל-4 מנות:

4 טורטיות גדולות

1 קופסה גרגרי תירס

2 כפות שמן

1 בצל קצוץ

½-1 פלפל צ'ילי

1/2 כוס אורז

1 קופסה שימורי שעועית

2 כפות רסק עגבניות

1/2 כפית מלח

2 שיני שום כתושות

1/2 כפית כמון

לשלב המילוי:

1 כוס עגבניות שרי קצוצות

1 כוס צ'דר או גבינה צהובה מגוררת

1 גביע שמנת חמוצה

חופן כוסברה קצוצה

 

  1. במחבת עם כפית שמן קולים את גרגרי התירס 6-8 דקות או עד שהם שחומים.
  2. מכינים תבשיל אורז ושעועית: מחממים סיר עם יתרת השמן. מוסיפים בצל וצ'ילי ומזהיבים יפה. מוסיפים אורז ושעועית, מתבלים ברסק, שום ותבלינים ומערבבים. מוסיפים 3/4 כוס מים רותחים. מכסים ומבשלים על אש נמוכה רבע שעה.
  3. בינתיים מכינים את הטורטיות למילוי: מניחים טורטייה וממלאים בתירס, תבשיל אורז ושעועית, עגבניות, גבינה, כף שמנת וכוסברה. סוגרים בצורה מוקפדת תוך כדי קיפול הצדדים פנימה כדי לקבל גליל אטום.
  4. מחממים שמן לטיגון עמוק.
  5. מטגנים את הרולים כשצד הפתח כלפי מטה ומצמידים בעזרת מלקחיים כדי שלא יפתח. 4-3 דקות מכל צד עד שמשחים יפה.

לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן 

 

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר