צ'ימיצ'אנגה צמחונית
ממלאים את הטורטיות הגדולות בכל טוב: תירס פריך, תבשיל אורז ושעועית וגבינות. סוגרים טוב – טוב ומטגנים עד שמתקבל רול שחום ופריך.
חומרים ל-4 מנות:
4 טורטיות גדולות
1 קופסה גרגרי תירס
2 כפות שמן
1 בצל קצוץ
½-1 פלפל צ'ילי
1/2 כוס אורז
1 קופסה שימורי שעועית
2 כפות רסק עגבניות
1/2 כפית מלח
2 שיני שום כתושות
1/2 כפית כמון
לשלב המילוי:
1 כוס עגבניות שרי קצוצות
1 כוס צ'דר או גבינה צהובה מגוררת
1 גביע שמנת חמוצה
חופן כוסברה קצוצה
- במחבת עם כפית שמן קולים את גרגרי התירס 6-8 דקות או עד שהם שחומים.
- מכינים תבשיל אורז ושעועית: מחממים סיר עם יתרת השמן. מוסיפים בצל וצ'ילי ומזהיבים יפה. מוסיפים אורז ושעועית, מתבלים ברסק, שום ותבלינים ומערבבים. מוסיפים 3/4 כוס מים רותחים. מכסים ומבשלים על אש נמוכה רבע שעה.
- בינתיים מכינים את הטורטיות למילוי: מניחים טורטייה וממלאים בתירס, תבשיל אורז ושעועית, עגבניות, גבינה, כף שמנת וכוסברה. סוגרים בצורה מוקפדת תוך כדי קיפול הצדדים פנימה כדי לקבל גליל אטום.
- מחממים שמן לטיגון עמוק.
- מטגנים את הרולים כשצד הפתח כלפי מטה ומצמידים בעזרת מלקחיים כדי שלא יפתח. 4-3 דקות מכל צד עד שמשחים יפה.
לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן