שסטוביץ פריטטת ספגטי וגבינות

פריטטת ספגטי וגבינות

(ציון 92)

מצרכים

1 חבילה ספגטי מס' 5 "ברילה"

7 ביצים

1/3 כוס שמן זית כתית מעולה

100 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת

2 כפיות פלפל שחור

3/4 כוס חלב

120 גרם גבינת קצ'קבל חתוכה לקוביות קטנות

2 כדורי מוצרלה קצוצים

 

הכנה

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, כשהפסטה מוכנה מסננים ומוסיפים 2 כפות שמן ומניחים לפסטה להתקרר מעט.

בקערה גדולה טורפים את הביצים עם הפרמז'ן, מוסיפים  קצ'קבל, מלח ופלפל, חלב ואת הספגטי ומערבבים היטב  מוסיפים  את המוצרלה ומערבבים.

במחבת גדולה מחממים  את שאר השמן. יוצקים את תכולת הקערה ומבשלים במשך כ-15 דקות על להבה נמוכה, עם מכסה. הופכים את הפריטטה ומבשלים עוד כ- 10 דקות – עד שהפריטטה שחומה משני הצדדים.

 

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר