שסטוביץ פסטה עם ירקות פריכים ופירורים אפויים בסגנון גריסיני

פסטה עם ירקות פריכים ופירורים אפויים בסגנון גריסיני

(ציון 90)

מצרכים

חצי חבילת ספגטי ברילה

1 זוקיני ירוק

1 זוקיני צהוב

חצי כוס אפונה טריה או קפואה ( חלוטה כשתי דקות)

2 שיני שום קצוצות

1/4 כוס שמן זית

1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה

1/4 כוס פירורים אפויים בסגנון גריסיני של מאסטר שף

50 גרם גבינת פרמזן

מלח

פלפל שחור

קורט צ'ילי יבש

 

 

מתכון של המאסטר שפית – אינה קרבינצקי

אופן ההכנה

1.      מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

2.      בזמן שהפסטה מתבשלת יוצקים למחבת שמן זית ובעודו קר מוסיפים את השום והצ'ילי היבש.

3.      מדליקים את האש. כשהשמן מתחמם מוסיפים את הזוקיני והאפונה. מקפיצים 2-3 דקות. מוסיפים את הפסטה המבושלת, ומתבלים במלח ופלפל.

4.      מוסיפים את פרורי הגריסיני ואת הפטרוזיליה, מערבבים היטב ומעבירים לצלחת הגשה. מגרדים מעל פרמזן ומגישים.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר