פנקייק עשבי תיבול עם רוטב ברביקיו ומיונז שום
חומרים ל-4-5 פנקייקים גדולים
140 גרם (1 כוס) קמח תופח
180 מ״ל (3/4 כוס) חלב 3%
2 ביצים גדולות
2 כפות חמאה מומסת
1 כוס עשבי תיבול (פטרוזיליה, עירית וכוסברה) קצוצים
מלח ופלפל שחור גרוס
להגשה:
מיונז שום ורוטב ברביקיו מאסטר שף
1. מערבבים קמח תופח עם הסוכר והמלח בקערה.
2. בקערה נוספת טורפים את הביצים ומוסיפים את החלב, עשבי התיבול והחמאה הרכה. מערבבים היטב.
3. מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הנוזלים ומערבבים רק על איחוד. לא מערבבים יותר מידי!
4. מחממים מחבת טפלון קטנה משומנת בחמאה לחום בינוני. יוצקים לתוכה מצקת מהבלילה ומטגנים על צד אחד עד שהבלילה מתייצבת, בועות עולות על פני השטח והשוליים מזהיבים. הופכים בעזרת מרית דקה ורחבה, מטגנים עוד 10 שניות בלבד ומוציאים. ממשיכים בטיגון כל הבלילה.
5. מגישים מיד עם מיונז שום ורוטב ברביקיו!
לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן