פיש אנד צ'יפס
את נתחי הדג הלבן מצפה מעטה זהוב, פריך ומושלם, שמכינים בקלי קלות בזכות תערובת הנאגטס.
חומרים ל-4 מנות
6 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים למקלות (או צ׳יפס מוכן לטיגון)
700 גרם פילה קוד חתוך לנתחים
1 כוס תערובת נאגטס מאסטר שף
כ-2/3 כוס בירה או סודה
1 כפית אבקת שום
1 כפית פפריקה
1 כפית אורגנו
שמן לטיגון עמוק
להגשה
מיונז, מיוקטש, רוטב ברביקיו ועוד מאסטר שף
מכינים את הבלילה לדגים: מערבבים את אבקת הנאגטס עם חצי כוס בירה או סודה ובמידת הצורך מוסיפים עוד קצת. הבלילה צריכה להיות במרקם של תערובת פנקייקס. מתבלים באבקת שום, פפריקה ואורגנו.
סמוך להגשה: מחממים שמן לטיגון עמוק.
טובלים את נתחי הדג בבלילה, מעבירים לשמן החם ומטגנים 8-5 דקות או עד להזהבה.
במקביל מטגנים גם את הצ׳יפס עד להזהבה מלאה ומוציאים למסננת או נייר סופג.
מגישים את נתחי הדג והצ׳יפס עם מיונז, מיוקטש, ברביקיו ועוד רטבים שאוהבים.