שסטוביץ פיש אנד צ'יפס

פיש אנד צ'יפס

את נתחי הדג הלבן מצפה מעטה זהוב, פריך ומושלם, שמכינים בקלי קלות בזכות תערובת הנאגטס.

חומרים ל-4 מנות

6 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים למקלות (או צ׳יפס מוכן לטיגון)

700 גרם פילה קוד חתוך לנתחים

1 כוס תערובת נאגטס מאסטר שף

כ-2/3 כוס בירה או סודה

1 כפית אבקת שום

1 כפית פפריקה

1 כפית אורגנו

שמן לטיגון עמוק

להגשה

מיונז, מיוקטש, רוטב ברביקיו ועוד מאסטר שף

 

מכינים את הבלילה לדגים: מערבבים את אבקת הנאגטס עם חצי כוס בירה או סודה ובמידת הצורך מוסיפים עוד קצת. הבלילה צריכה להיות במרקם של תערובת פנקייקס. מתבלים באבקת שום, פפריקה ואורגנו.

סמוך להגשה: מחממים שמן לטיגון עמוק.

טובלים את נתחי הדג בבלילה, מעבירים לשמן החם ומטגנים 8-5 דקות או עד להזהבה.

במקביל מטגנים גם את הצ׳יפס עד להזהבה מלאה ומוציאים למסננת או נייר סופג.

מגישים את נתחי הדג והצ׳יפס עם מיונז, מיוקטש, ברביקיו ועוד רטבים שאוהבים.

 

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר