פיצה מבצק עלים, עם עגבניות איטלקיות, חצילים ומוצרלה
אביזרים
ווק
מצרכים
1 פחית עגבניות איטלקיות מקולפות מאסטר שף, מסוננת
1 חבילת בצק עלים
1 ביצה להברשה
200 גרם גבינת פטה מרוסקת
4 כפות שבבי בצל מאסטר שף
1 חציל חתוך לפרוסות, אפוי במעט שמן
1 כפית אורגנו יבש
חצי כפית מלח
100 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
אופן ההכנה:
- בתבנית מרופדת נייר אפייה מניחים עגבניות מקולפות. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-25 דקות. מצננים.
- פורסים על תבנית מרופדת נייר אפייה עלה של בצק עלים באורך התבנית וחותכים מסגרת ברוחב של 2 ס"מ בתוך הבצק. מברישים בביצה טרופה את המסגרת שנוצרה.
- מפזרים על עלה הבצק את גבינת הפטה, מסדרים מעל את העגבניות האפויות ואת קוביות החצילים, מפזרים אורגנו יבש, שבבי בצל, מלח ומוצרלה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 30 דקות.