שסטוביץ פיצה מבצק עלים, עם עגבניות איטלקיות, חצילים ומוצרלה

פיצה מבצק עלים, עם עגבניות איטלקיות, חצילים ומוצרלה

(ציון 95)

אביזרים
 ווק

מצרכים
1 פחית עגבניות איטלקיות מקולפות מאסטר שף, מסוננת

1 חבילת בצק עלים

1 ביצה להברשה

200 גרם גבינת פטה מרוסקת

4 כפות שבבי בצל מאסטר שף

1 חציל חתוך לפרוסות, אפוי במעט שמן

1 כפית אורגנו יבש

חצי כפית מלח

100 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

 

אופן ההכנה:

  1. בתבנית מרופדת נייר אפייה מניחים עגבניות מקולפות. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-25 דקות. מצננים.
  2. פורסים על תבנית מרופדת נייר אפייה עלה של בצק עלים באורך התבנית וחותכים מסגרת ברוחב של 2 ס"מ בתוך הבצק. מברישים בביצה טרופה את המסגרת שנוצרה.
  3. מפזרים על עלה הבצק את גבינת הפטה, מסדרים מעל את העגבניות האפויות ואת קוביות החצילים, מפזרים אורגנו יבש, שבבי בצל, מלח ומוצרלה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 30 דקות.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר