פונפון תפוחי אדמה
5 תפוחי אדמה מקולפים
מלח
קמח מתובל (פפריקה, כמון, כורכום, אורגנו)
שמן לטיגון עמוק
חותכים את תפוחי האדמה כך שיהיה להם בסיס שטוח. מניחים על הצד החתוך בין שני צ׳ופסטיקס וחורצים בו שתי וערב, ליצירת מראה קיפודי.
משרים במים קרים עם כפית מלח חצי שעה.
מייבשים היטב ומקמחים בקמח מתובל.
מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
מגישים עם מטבלי מאסטר שף השונים – מיונז כמהין, מיוקטש וכו׳
לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן