פאד קפאו – בשר מוקפץ בסגנון תאילנדי
קפיצה קטנה לתאילנד
2 כפות שמן שומשום
1 פלפל ירוק חריף חתוך לרצועות דקות- ניתן להחליף במתוק
חצי פלפל צ'ילי אדום חתוך לטבעות דקות
500 גרם בשר בקר טחון
4 בצלים ירוקים קצוצים
2 שיני שום קצוצות
3 כפות רוטב סויה מסורתית מאסטר שף
2 כפות טריאקי מאסטר שף
חצי כפית מלח
חצי כפית ג'ינג'ר קצוץ
חצי כוס בזיליקום קצוץ
להגשה
אורז יסמין מאסטר שף – מבושל לפי ההוראות שעל האריזה
1 ביצה לכל סועד
אופן ההכנה:
- במחבת רחבה או ווק מחממים שמן שומשום. מוסיפים פלפלים משני הצבעים ואת הבשר הטחון ומטגנים כ- 5 דקות.
- מוסיפים בצל ירוק קצוץ, שום, סויה, טריאקי, מעט מלח, וג'ינגר קצוץ.
- ממשיכים לטגן עד השחמת הבשר ומכבים את האש. מערבבים את הבשר עם הבזיליקום הקצוץ.
- במחבת קטנה מטגנים ביצת עין במעט שמן (למידת העשייה הרצויה).
- על צלחת הגשה מניחים אורז, מעליו את תערובת הבשר ומעל ביצת עין. בתיאבון!