עוגת שוקולד כשרה לפסח
מצרכים:
260 גרם שקדים טחונים
40 גרם קוקוס טחון
125 גרם סוכר
70 גרם אבקת קקאו
1/2 כפית אבקת סודה לשתיה
250 מ"ל משקה סויה ללא סוכר של אלפרו (או משקה קוקוס, אם לא שומרים כשרות לפסח)
חצי כוס מחית תפוחים או בננה וחצי מעוכה
לקישוט:
זסט מ תפוז אחד
2 כפיות קוקוס טחון
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים היבשים.
- מוסיפים את רסק התפוחים / בננה מרוסקת ואת משקה הסויה לקערת היבשים ומערבבים היטב עד שמתקבלת בלילה חלקה.
- משמנים תבנית אפיה (או מרפדים אותה בנייר אפיה), מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים במשל 30-35 דקות .
- מעטרים בקליפת תפוז מגוררת וקוקוס טחון ומגישים.