שסטוביץ עוגת שוקו-קוקוס כשרה לפסח

עוגת שוקו-קוקוס כשרה לפסח

קרם הקוקוס בבלילה הוא הסוד ליצירת עוגת פרווה מפנקת במיוחד לפסח.

חומרים לתבנית 24 ס״מ:

1 פחית קרם קוקוס מאסטר שף כשלפ

400 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות

5 ביצים מופרדות

1/2 כוס סוכר

½ כוס קורנפלור

קוקוס לקישוט (לא חובה)

 

1.      מחממים תנור ל-160 מעלות.

2.      מביאים לרתיחה קרם קוקוס בסיר, מוסיפים שוקולד ומערבבים לתערובת חלקה. מוציאים 2/3 כוס לציפוי. מעבירים את היתר לקירור.

3.      מקציפים חלבונים וסוכר ומקציפים לקצף יציב 3-4 דקות.

4.      מוסיפים חלמונים לתערובת השוקולד, מוסיפים גם קורנפלור ומערבלים עוד דקה.

5.      מקפלים את קצף החלבונים לתוך התערובת בהדרגה כדי לשמור על נפח ואווריריות.

6.      יוצקים את התערובת לתבנית ואופים 40 דקות או עד שהעוגה יציבה אבל המרכז עדיין רוטט. מצננים לפחות שעה לפני ההגשה.

7.      יוצקים את תערובת השוקולד ששמרנו מעל ואם רוצים מקשטים בקוקוס.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר