עוגת בוקטיני עם סלמון מעושן
חומרים לעוגה אחת בקוטר 22 ס״מ:
300 גרם בוקטיני
שמן זית
100 גרם פרמזן מגוררת
3 ביצים
1 מיכל שמנת מתוקה
250 גרם סלמון מעושן קצוץ
1 כפית רוזמרין קצוץ דק
מלח ופלפל שחור
להגשה:
עירית קצוצה
1. מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית עוגה עם תחתית מתפרקת.
2. מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן.
3. מערבבים את הביצים עם שמנת, סלמון ורוזמרין. מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את הפסטה ומערבבים יחד.
4. מעבירים לתבנית ואופים 40-35 דקות או עד להתייצבות והזהבה. מצננים כמה דקות ומעבירים לכלי הגשה. מקשטים בעירית קצוצה ומגישים עם סלט ירוק.