שסטוביץ עוגיות בננה ושבולת שועל

עוגיות בננה ושבולת שועל

(ציון 90)

מצרכים

3 בננות בשלות

⅓ כוס רסק תפוחים

2 כוסות שבולת שועל

¼ כוס משקה שקדים אלפרו

½ כוס צימוקים

1 כפית תמצית וניל

1 כפית קינמון

אופן ההכנה

בקערה גדולה מועכים את הבננות, מוסיפים רסק תפוחים, שבולת שועל ומשקה שקדים ומערבבים היטב.

מוסיפים צימוקים, תמצית וניל וקינמון ומערבבים היטב.

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מרפדים תבנית בנייר אפייה, בעזרת כף יוצרים עוגיות ומניחים על התבנית.

אופים 15-20 דקות.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר