ספגטי בוקטיני ברוטב עגבניות, טונה וצלפים | "ספגטי אל טונו" בשבילכם
המרכיבים
1 חב' ספגטי בוקטיני "ברילה"
1 בצל קטן
2 כפות גדושות צלפים
2 יחידות טונה בשמן זית ריו מרה
1 צנצנת רוטב עגבניות טוסקנה "ברילה"
3 כפות שמן זית כתית מעולה
מלח, פלפל
ההכנה
1. קולפים וקוצצים את הבצל. למחבת רחבה יוצקים 3 כפות שמן זית, ומטגנים את הבצל עד להזהבה. ממליחים ומפלפלים.
2. מוסיפים למחבת צלפים. מסננים את הטונה ומוסיפים, מעבבים בעדינות ומוסיפים את רוטב העגבניות. מבשלים על אש נמוכה 10 דקות.
3. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה. כשהיא מוכנה, לוקחים כוס ממי הבישול ומוסיפים לרוטב העגבניות.
4. מסננים את הפסטה ומעבירים למחבת. מבשלים ביחד כדקה נוספת, מערבבים היטב, עד שכל הפסטה עטופה ברוטב – ומגישים.