סנדוויץ' סושי משולש
חומרים ל-4 כריכים
8 דפי אורז 22 ס"מ מאסטר שף
120 גרם סלמון טרי פרוס דק
מיונז וואסאבי מאסטר שף
אבוקדו קלוף ופרוס
8 כפות אורז מבושל (עדיף אורז סושי)
רצועות דקיקות של מלפפון ו/או גזר
- מרטיבים שני דפי האורז בכלי עם מים או מתחת לברז. מניחים אותם אחד על השני על משטח נקי וחותכים באורך רדיוס (מהמרכז להיקף).
- מניחים על רבע אחד שתי פרוסות דקות של סלמון, מזלפים מיונז ווסאבי ומקפלים רבע. מניחים על רבע נוסף שתי פרוסות אבוקדו ומקפלים שוב, מניחים אורז, מזלפים מיונז ווסאבי ומקפלים עוד רבע ובאחרון מלפפון ו/או גזר וסוגרים למשולש.
- מגישים מיד עם סויה ו/או רוטב צ׳ילי.