שסטוביץ סמיפרדו איטלקי | איטליה מעולם לא היתה קרובה יותר

סמיפרדו איטלקי | איטליה מעולם לא היתה קרובה יותר

(ציון 92)

מצרכים

100 גרם מטבעות שוקולד לבן מאסטר שף

2 שמנת מתוקה

4 כפות פודינג וניל

2 כפות אבקת סוכר

100 גרם גבינה לבנה

150 גרם מטבעות שוקולד מריר מאסטר שף 

150 גרם מטבעות שוקולד חלב מאסטר שף  

1 כף קפה מגורען

ההכנה

ממיסים על בן מארי או במיקרוגל 100 גרם שוקולד לבן וחבילה אחת של שמנת מתוקה , מעבירים למקרר לשעה.

לאחר שעה מקציפים את השמנת המתוקה הנוספת, ומקפלים לתוכה את השמנת שהומסה עם השוקולד הלבן, מוסיפים את הפודינג, אבקת הסוכר והגבינה מערבבים עד לקבלת קרם יציב.

קוצצים את מטבעות השוקולד המריר והחלב, לצאנקים של שוקולד .

מרפדים תבנית בניילון נצמד ומפזרים מחצית ממטבעות השוקולד הקצוצים, שופכים מעל חצי מהמסה, מפזרים שוב שוקולדים וקפה מגורען ומכסים ביתרת המסה, אוטמים בניילון נצמד ומקפיאים לחמש שעות לפחות.

מגישים לצד קפה קטן.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר