סלמון בחמאת סרירצ'ה
חומרים ל-4 מנות:
4 נתחי פילה סלמון טרי
1 כף סרירצ׳ה
50 גרם חמאה רכה
מעט קליפת לימון מגוררת
4 בטטות קטנות – שעברו בישול מקדים
רבע כוס חלב קוקוס
- מחממים תנור ל-220 מעלות.
- מערבבים את החמאה עם סריראצ׳ה לקבלת חמאה כתומה. מתבלים בקליפת לימון מגוררת.
- מתבלים את נתחי הסלמון במלח ופלפל, מורחים את החמאה עליהם.
- מניחים לצדד הסלמון חצאי בטטות, יוצקים עליהם חלב קוקוס מתובל בסריראצ׳ה, מלח ופלפל וצולים 10-12 דקות בתנור הלוהט.