סושי בול
חומרים למנה אחת:
1/2 כוס אורז מאסטר שף
1 כף שמן
150 גרם פילה סלמון טרי ללא עור
1-2 כפות טריאקי מאסטר שף
1/2 אבוקדו פרוס
1 מלפפון חתוך לקוביות קטנות
2 צנוניות פרוסות דק
1 כף בצל ירוק קצוץ
2 דפי אצת נורי מאסטר שף גזורות למלבנים
1 כף רוטב סויה מסורתי מאסטר שף
1/2 לימון
זרעי שומשום (מצופים וואסאבי, שחורים או רגילים)
-
מכינים אורז: מביאים לרתיחה את האורז בסיר עם כוס מים רותחים, שמן ומעט מלח. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים 18 דקות עד שהמים נספגים. מורידים מהאש, מערבבים ומשאירים מכוסה עוד 10 דקות.
-
מכינים את הסלמון: מחממים מחבת עם מעט שמן. מוסיפים את נתח הסלמון, מברישים בטריאקי וצולים 5-8 דקות.
-
מרכיבים את הקערה: בצלחת עמוקה מערבבים את האורז עם דג בעזרת שתי מזלגות, מוסיפים סויה ומלפפון ומניחים מעל את האבוקדו, הצנוניות, הבצל הירוק ורצועות נורי.
-
מפזרים מעל שומשום ומגישים מיד עם חצי לימון.
לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן