נודלס בקארי אדום עם עוף וירקות
הגרסה הביתית לפיליפינית החריפה של הג'ירף . ההכנה עם רוטב קארי מוכן הופכת את הכנת המנה לזריזה וקלה במיוחד, בלי להתפשר על הטעם.
חומרים ל 4 מנות
2-3 כפות שמן
500 גרם פרגיות חתוכות לקוביות
1 בצל סגול חתוך לרצועות דקות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
1 גזר חתוך לרצועות דקות
חופן בצל ירוק וכוסברה
חצי חבילה אטריות ביצים מבושלות מאסטר שף
1 בקבוק רוטב קארי אדום מאסטר שף
בוטנים מטוגנים קצוצים
- מחממים ווק עם כף שמן ומקפיצים א רצועות העוף 2 דקות עד שהן מלבינות. מוציאים.
- מוסיפים עוד שמן לווק ומקפיצים את הירקות.
- מוסיפים את האטריות המבושלות ומחזירים את העוף ויוצקים עליהם את הרוטב מבשלים ברתיחה, טועמים ובודקים שלא חסר תיבול.
- מגישים עם בוטנים וכוסברה.
לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן