נאצ'וס טורטייה מוגש עם מטבלים צבעוניים, סלק או פלפלים
מצרכים לנאצ'וס
3-4 טורטיות בקוטר 20 של מאסטר שף
1 כף שטוחה של פפריקה חריפה
שמן זית ומברשת
למטבל סלק – טוחנים יחד
1 סלק אדום מבושל ומקולף
רבע כוס מיץ לימון
1 שן של שום
חצי כפית מלח
חצי כוס מיונז הולנדי מאסטר שף
למטבל פלפלים – טוחנים יחד
2 גמבות אדומות קלויות וקלופות
3 שיני שום
רבע כוס כוסברה
1 כפית חומץ בלסמי
רבע כוס מיץ לימון
חצי כפית מלח
חצי כוס מיונז הולנדי מאסטר שף
להכנת הנאצ'וס
מערבבים שמן זית ופפריקה חריפה, מברישים את הטורטיות בשמן המתובל וחותכים את הטורטייה למשולשים, מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה ואופים בחום של 200 מעלות 5-7 דקות עד להשחמה של הטורטיות (זהירות שלא ישרף) , מצננים ומגישים בקערה ליד המטבלים.
להכנת המתבלים
מכינים כל מטבל בקערה נפרדת, שמים את כל הרכיבים לפי הסדר, וטוחנים למחית חלקה עם בלנדר ידני. מגישים בקערות צבעוניות לצד הנאצו'ס.