שסטוביץ נאגטס כרובית ברוטב אדום

נאגטס כרובית ברוטב אדום

(ציון 95)

מרכיבים ל-4 מנות

2 כוסות תערובת לציפוי נאגטס של מאסטר שף

480 מ"ל (2 כוסות) מים

1 כרובית בינונית, מפורקת לפרחים בגודל ביס

שמן לטיגון חצי עמוק

לרוטב

3 כפות שמן זית

2 שיני שום כתושות

1 כף פפריקה מתוקה

1 כף סילאן

1 כוס רוטב צ'ילי מתוק של מאסטר שף

2 כפות מים

מלח ופלפל לפי הטעם

להגשה

שומשום

 

 

  1. שמים בקערה גדולה את התערובת לציפוי נאגטס והמים ומערבבים היטב בעזרת מטרפה עד שמתקבלת בלילה אחידה וחלקה ללא גושים.
  2. מעבירים את פרחי הכרובית לקערה ומערבבים היטב לציפוי מכל הצדדים.
  3. מחממים שמן לטיגון חצי עמוק. מכינים צלחת גדולה מרופדת בנייר סופג.
  4. מטגנים את הכרובית מכל הצדדים עד להשחמה יפה ומעבירים לצלחת.
  5. מכינים את הרוטב: מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את השום ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את הפפריקה, הסילאן, רוטב הצ'ילי, המים והתבלינים, מערבבים ומביאים לרתיחה עדינה. מבשלים דקה ומכבים את האש.
  6. מוסיפים את הכרוביות המטוגנות לתוך הרוטב ומערבבים עד שהן מצופות מכל הצדדים.
  7. מפזרים שומשום ומגישים, מומלץ לצד סלט ירוק קטן.

לרכישת מוצרי מאסטר שף- הקליקו כאן

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר