נאגטס כרובית ברוטב אדום
מרכיבים ל-4 מנות
2 כוסות תערובת לציפוי נאגטס של מאסטר שף
480 מ"ל (2 כוסות) מים
1 כרובית בינונית, מפורקת לפרחים בגודל ביס
שמן לטיגון חצי עמוק
לרוטב
3 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף סילאן
1 כוס רוטב צ'ילי מתוק של מאסטר שף
2 כפות מים
מלח ופלפל לפי הטעם
להגשה
שומשום
- שמים בקערה גדולה את התערובת לציפוי נאגטס והמים ומערבבים היטב בעזרת מטרפה עד שמתקבלת בלילה אחידה וחלקה ללא גושים.
- מעבירים את פרחי הכרובית לקערה ומערבבים היטב לציפוי מכל הצדדים.
- מחממים שמן לטיגון חצי עמוק. מכינים צלחת גדולה מרופדת בנייר סופג.
- מטגנים את הכרובית מכל הצדדים עד להשחמה יפה ומעבירים לצלחת.
- מכינים את הרוטב: מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את השום ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את הפפריקה, הסילאן, רוטב הצ'ילי, המים והתבלינים, מערבבים ומביאים לרתיחה עדינה. מבשלים דקה ומכבים את האש.
- מוסיפים את הכרוביות המטוגנות לתוך הרוטב ומערבבים עד שהן מצופות מכל הצדדים.
- מפזרים שומשום ומגישים, מומלץ לצד סלט ירוק קטן.
לרכישת מוצרי מאסטר שף- הקליקו כאן